Női sor(s)ok - 9. rész

március 02, 2023

 




Kezeket fel, aki már nagyon érzi a hétvége szelét! A tavasz szele már megérintett bennünket. Habár az időjárás egyelőre még csak az ablakon keresztül nézve melengető, de a lelkünknek biztosan, és a napsütéssel hamarosan megérkezik a valódi meleg is. Reméljük. Így hétvégéhez közeledve azonban lehet, hogy úgy érezzük, plusz melengetésre van szüksége a lelkünknek. Éppen ezért hozok is egy újabb interjút nektek. 

Biztos vagyok abban, hogy Wéner-Kovács Fanni szavai számotokra is a napsütés melegét hozzák el a képernyőn keresztül. Fanni az Anyabőrben blog szerzőjeként egyébként is naponta hoz a követőinek bátorító szavakat. Bevallom számomra, főleg az utóbbi időben, gyakran életmentőnek bizonyulnak az apró pozitív gondolatok, amiket nála olvasok. Fanni tartalomkészítőként léleksimogató, hasznos mondanivalóval bíró posztokat oszt meg a követőivel. Habár profiljának neve Anyabőrben blog, már amikor először bukkantam rá, azt éreztem, hozzám is szól, pedig még nem gyakorlom az anyaságot. Ezt ma is ugyanígy gondolom. Fanni különleges érzékkel ragad meg különféle témákat, amelyek sokak számára lehetnek kedvesek, lelkesítők. Melegedjetek ti is a gondolatai által:


Hogyan definiálnád a sikert? Milyen jelentéssel bír számodra?

Nagyon nehéz szerintem megfogalmazni erre a kérdésre a választ, mert azt gondolom, hogy a siker mindenkinek mást jelent. Néha az is hatalmas siker a számomra, ha jól tudok menedzselni egy napot a gyerekek mellett és a java sikerül annak, amit elterveztem. 😊 De a munkában számomra az a siker, ha sikerül megvalósítanom azt, amit célként kitűztem magam elé. Ha újabb és újabb „lehetetlennek” tűnő dologba vágom a fejszémet, amelyek akár valami olyanra is sarkallnak, hogy kilépjek a komfortzónámból. 


💬 Ha újabb és újabb 
„lehetetlennek” tűnő 
dologba vágom a fejszémet, 
amelyek akár valami 
olyanra is sarkallnak, 
hogy kilépjek a komfortzónámból.

Volt olyan pont az életedben, amikor tudtad, hogy mivel szeretnél foglalkozni, mert abban ki tudsz majd bontakozni?

Nem volt! Most sem tudom igazából definiálni, hogy mivel is foglalkozom pontosan.  😊 Tartalomgyártóként és Social Media Managerként dolgozom hivatalosan, de ebben sok minden benne van. A kreativitás viszont elengedhetetlen a számomra bármit is csinálok. 


Szerinted nőként mi a legnagyobb kihívás egy vállalkozás/brand mindennapos menedzselésében?

Az idő menedzselése, hogy annyi felé osszam magamat, ahány helyen és ahány embernek szeretnék magamból adni és ott lehetőleg a lehető legjobbat nyújtsam. Számomra a családom és a gyermekeim az elsők, így sokszor lavírozom a munka és közöttük, - volt már borzasztó lelkiismeret-furdalásom amiatt, hogy úgy éreztem az egyik a másiktól vesz el és fordítva - és mindezek mellett magamnak is adjak időt, mert fontos, hogy én is jól legyek. 


💬 Az idő menedzselése, 
hogy annyi felé osszam 
magamat, ahány helyen 
és ahány embernek 
szeretnék magamból adni 
és ott lehetőleg 
a lehető legjobbat nyújtsam.


Melyik volt az a lépcsőfok az utad során, amelyből a legtöbbet tanultad?

Amikor tavaly nyáron, 7 év vállalkozói lét után visszatértem főállásba anyaként. Tele volt hullámokkal és önmegismeréssel, nem volt egyszerű, de szükségem volt rá, hogy fejlődhessek és tovább tudjak lépni. 

Mivel motiválod magad a zűrösebb napjaidon?

Azt mondogatom magamnak, hogy: Ez is el fog múlni. És igyekszem nevetni, bármilyen apróságon, még a bosszúságaimon is. 😊


Mit üzennél azoknak, akik ott állnak az álmaik kapujában, de még nem ragadták meg a kilincset?

Mi baj történhet? 😊

  • Share:

You Might Also Like

0 hozzászólás